Om

Det er altid svært at beskrive sig selv, men jeg gør et forsøg alligevel. Jeg vil forsøge at understøtte mine ord ved at beskrive forskellige situationer.

Fynbo med fødderne i den jyske muld

Jeg er født og opvokset på Sydfyn. Jeg blev født i 1989. I 2010 flyttede jeg til Odense for at læse til markedsføringsøkonom, og efterfølgende tog jeg en professionsbachelor i innovation og iværksætteri.

I forbindelse med min bachelor gik jeg det sidste semester i praktik i egen virksomhed, Joy Living I/S, som jeg startede med en medstuderende. Her startede vi vores egen webshop, som solgte interiørdesign.

JoyLiving

Webshoppen udviklede vi selv i Prestashop, hvor jeg var ansvarlig for selve udviklingen. Derudover havde vi selvfølgelig opgaver som bogholdning, varebestilling, lager m.m., som vi i større eller mindre grad var fælles om.

I 2014 flyttede jeg til Aarhus for at læse min kandidat: IT, Kommunikation og Organisation (ITKO).

Da jeg gik på HHX fik jeg øjnene op for markedsføring, og denne interesse har været grundlaget for mit efterfølgende uddannelsesforløb. Markedsføring har været et væsentlig emne under både min erhvervsakademiuddannelse (markedsføringsøkonom samt efterfølgende professionsbachelor) samt på mit kandidatstudie.

Erhvervserfaring

I 2012 var jeg i praktik hos Fyns Kran Udstyr, hvor jeg hurtigt fik ansvaret for en række opgaver. Her arbejdede jeg i høj grad med linkbuilding, tekstforfatning, videoredigering samt webdesign, hvor jeg fik ansvaret for at udvikle en ny hjemmeside med fokus på deres maritime løsninger. Siden hen fik jeg også ansvaret for at redesigne deres primære website (WordPress).

I forbindelse med etablering af Joy Living, skulle denne nye webshop også markedsføres. Her stiftede jeg bl.a. kendskab med Google Adwords (nu Google Ads), og derudover arbejdede vi i høj grad med tekstforfatning på hjemmesiden, samt nyttiggørelse af særligt Facebook.

Efter jeg flyttede til Aarhus, fik jeg studiejob hos AFI Marine, hvor jeg blev ansvarlig for deres online platform. Her var det altså min opgave at holde webshoppen opdateret (Prestashop), udsende nyhedsbreve (Mailchimp), samt lave opslag på sociale medier (primært Facebook).

I min tid hos AFI Marine viste jeg, at jeg arbejder selvstændigt og tager ansvar for mine opgaver. Derudover skabte jeg også synlige resultater for virksomheden, som oplevede en større aktivitet i forbindelse med deres online salg.

Efter endt uddannelse blev jeg ansat ved webbureauet OnlineSynlighed.dk. Her har jeg haft ansvaret for en bred række kunder, og de forskellige opgaver, de har ønsket udført. Omdrejningspunktet for mit arbejde er søgemaskineoptimering, onsite og offsite, men jeg har også specialiseret mig i udvikling af WordPress-websites samt Facebook-annoncering.

Hos OnlineSynlighed.dk har jeg hurtigt fået en teknisk rolle, da jeg fra mit kandidatstudie i bl.a. IT, har en god forståelse for IT generelt. Derudover har jeg også løbende haft mod på at sætte mig ind i nye opgaver og lære endnu mere.

Se mere om mine faglige kompetencer her.

Personlige kompetencer

Som person hviler jeg i mig selv. Jeg har en positiv tilgang til de udfordringer, jeg møder, og jeg prøver at få det bedste ud af enhver situation. Herunder har jeg forsøgt at give eksempler på mine personlige kompetencer.

Ambitiøs og engageret

Jeg stræber altid efter at blive endnu bedre, så jeg dermed også kan skabe endnu bedre i det arbejde jeg laver. Derfor er jeg åben overfor nye udfordringer og opgaver, som jeg måske ikke har prøvet før. For mig er det en mulighed for at sætte mig ind i et nye emne, og dermed også blive endnu bedre til det, jeg laver.

Når jeg går ind i en opgave, yder jeg også en indsats for at løse den tilfredsstillende. For mig er det vigtigt, at jeg også selv kan stå inde for det, jeg leverer, uanset hvad det måtte være.

Resultatorienteret

Jeg motiveres i høj grad af at kunne se resultaterne af mit arbejde. I arbejdet med markedsføring har jeg også mulighed for at følge udviklingen i mine resultater, da jeg har mulighed for at måle på eksempelvis, hvor meget organisk trafik, der er genereret til hjemmesiden, hvilke kampagner, der skaber flest konverteringer og meget mere.

Struktureret

Jeg kan godt lide at have struktur i min hverdag. Dette hænger i høj grad sammen med, at jeg også er meget analytisk og har en logisk tankegang. Derfor er jeg også blevet en glad bruger af projektstyringsværktøjet Trello, da jeg både kan bevare overblikket over flere forskellige opgaver, og samtidig også kan holde overblikket over delopgaver som del af et større projekt.

Bevarer overblikket

Som beskrevet ovenfor, anvender jeg ofte Trello til at bevare et overblik. Derudover er jeg også flittig bruger af min kalender – både professionelt og privat. Ved at planlægge sine opgaver og sin hverdag, kan overblikket over flere forskellige opgaver bevares, hvilket i sidste ende også kan være effektiviserende.

Analytisk

Som kort beskrevet ovenfor har jeg en analytisk og logisk tankegang. Jeg er meget eftertænksom, og jeg foretrækker at træffe mine beslutninger på et velovervejet grundlag. Derfor tager jeg udgangspunkt i tilgængelig data, når jeg undersøger, hvordan jeg skaber resultater. Tilgængelig data kan både være i form af tal fra eksempelvis Analytics, men det kan også være baseret på tidligere erfaring.

Fleksibel

Jeg er meget fleksibel, og det kommer ofte til udtryk, når andre opsøger min hjælp. Jeg trives med at kunne hjælpe andre, og derfor stiller jeg mig gerne til rådighed med det samme – og så kan jeg altid vende tilbage til den opgave, jeg var i gang med, på et senere tidspunkt.

Pligtopfyldende

Fordi jeg er fleksibel, ender min dag sjældent med at se ud, som jeg havde planlagt den. Men dermed ikke sagt, at jeg ikke når det, jeg skal. Jeg sætter nemlig også en dyd i at overholde aftalte deadlines. Når jeg ikke en deadline inden for almindelig arbejdstid, bliver jeg siddende til jeg har leveret det aftalte – og at jeg selvfølgelig også kan stå inde for det, jeg leverer.

Selvstændig

Som person er jeg meget selvstændig, og jeg trives med at arbejde selvstændigt og fokuseret på en given opgave. Jeg trives med at kunne påvirke min arbejdsdag, samt med at finde de rette løsninger til at opnå de ønskede resultater.

Teamplayer

Jeg trives i samarbejde med mine kolleger, særligt når der er mulighed for at sparre med en kollega om en given opgave. Dette giver mig som regel nogle andre vinkler på opgaven, og jeg tror på, at vi i fællesskab kan gøre resultatet endnu bedre.

Derudover trives jeg også med, når jeg kan lære fra mig over for andre. Dette gælder både i forbindelse med at hjælpe kolleger eller kunder med en given opgave, men også i form af videreformidling af noget, hvor jeg har sat mig ind i emnet. Det er blandt andet dette, jeg har gjort, når jeg har forfattet nye blogindlæg.

Initiativrig

Jeg kan godt lide at bringe nye idéer og tiltag i spil. Dette gælder både i forhold til effektivisering af interne processer og udvikling af nye serviceområder. Jeg kan godt lide at holde mig opdateret med branchenyheder – og lærer jeg noget nyt, tager jeg det til mig og overvejer, hvordan jeg selv kan bruge det. I en verden hvor alting ændrer sig dag for dag, mener jeg, at det er nødvendigt også løbende at bringe nye idéer i spil – særligt hvis man gerne vil følge udviklingen og de nye muligheder, der skabes.